Star Wars The Old Republic


Star Wars The Old Republic este un joc interactiv MMORPG bazat pe seria Star Wars.Acesta prezinta razboiul purtat de Republica si Imperiu, in acest joc alegand intre forta si partea intunecata a acesteia.Totusi nu faptul ca esti Jedi sau Sith decide daca esti sau nu de partea intunecata a fortei, ci comportamentul tau si reactia pe care o ai in momentul in care primesti o misiune sau felul in care te comporti cu companionul tau.
Astfel, desi esti un Jedi, poti avea inclinatie spre partea intunecata.Este la fel ca in viata reala:daca faci fapte bune esti considerat un om bun, iar daca faci fapte rele unul rau.Insa ca si Jedi nu poti lupta alaturi de un Sith.
 Este un joc foarte interesant cu o grafica foarte buna,in care poti interactiona nu doar cu alti playeri,ci si cu companionul tau si poti avea o anumita relatie cu acesta.
Complexitatea sa este foarte atractiva deoarece are o gama variata de misiuni,iar acestea nu sunt pe o singura planeta,explorarea acestei lumi reusind sa fie foarte captivanta.De asemnea, ai propria nava fara de care nu ai putea calatori prin spatiu, iar unele misiuni au ca scop protejarea unei nave sau anihilarea inamicilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profita de ocazie !